Zeci de mii de măști medicale, furate dintr-un depozit. Coronavirus

Medic costumat. Foto: MTI
Un depozit de echipamente medicale a fost călcat de hoți, într-un oraș din Germania. Au furat zeci de mii de măști medicale care erau păstrate pentru spitalele din zonă. 

Hoții au furat 50.000 de măști de protecție dintr-un depozit de consumabile medicale din orașul german Koln. Furtul, raportat în districtul Muelheim, a fost sesizat luni dimineață de un angajat, a precizat poliția.

Echipa pentru situații de criză a orașului a solicitat tuturor spitalelor din Koln să raporteze ce echipamente de protecție au nevoie de urgență în urma focarului de coronavirus și să ia măsuri pentru a se proteja mai bine împotriva furturilor.

„Vorbim despre articole care, în mod normal, costă câțiva bănuți, dar pentru care există, în mod evident, acum o piață", a declarat o purtătoare de cuvânt a administrației spitalelor din Koln, citată de Agerpres.

Potrivit acesteia, nu ar trebui să existe probleme de alimentare cu măști de protecție după acest furt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel