Walter Zenga s-a vaccinat de două ori anti-COVID. MOTIVUL
04 aug, 12:29

Vaccinare
Walter Zenga s-a imunizat de două ori împotriva COVID. Acesta a explicat pe rețelele sociale motivul.

Walter Zenga a postat pe Instagram un film scurt cu el vaccinându-se împotriva COVID și cu un text. Antrenorul italian declară că a fost nevoit să se imunizeze anti-COVID de două ori. Prima dată cu vaccinul chinezesc Sinopharm, în Dubai, care nu este agreat în Uniunea Europeană.

”Sunt cei care nu se vaccinează, cei care fac rapelul și cei ca mine care decid să ia a treia și a patra doză de Pfizer după două doze de Sinopharm”, notează Zenga pe rețelele sociale. Iar ca să se reîntoarcă în Italia a fost nevoit să se imunizeze încă o dată. ”De ce? Pentru a putea intra în Italia ca să-mi urmez iubitul meu fotbal. Ce nu faci din dragoste...”, a explicat Zenga, arată Antena 3.

Jumătate din populaţia Uniunii Europene este de acum vaccinată cu schemă completă împotriva COVID-19, potrivit unei numărători realizate de jurnaliştii de la AFP în baza informaţiilor obţinute din surse oficiale, marţi, la ora 11:00 GMT. În total, 223,8 milioane de persoane din UE au primit ambele doze ale unor vaccinuri anti-COVID-19, o singură doză de vaccin după ce s-au vindecat de această boală sau un vaccin administrat într-o singură doză. Dintre cele 27 de state membre ale Uniunii Europene, 13 au depăşit deja pragul de 50% de persoane vaccinate cu schemă completă, după modelul celor mai populate patru state din blocul european: Spania (58%), Italia (54%), Franţa (53%) şi Germania (52%). Ţările din UE cu cele mai mari procente de populaţie complet vaccinată sunt Malta (74%), Belgia (59%) şi Spania (58%). La polul opus se situează, la mare distanţă, Bulgaria (14%) şi România (25%).

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Walter Zenga (@walterzenga_official)

G Ad:

Ştiri Recomandate

Din ce în ce mai mulți pacienți sunt internați în stare gravă la Terapie Intensivă. Foto: RoVaccinare
BREAKING NEWS
Alimentele pe care să le mănânci ca să previi anemia
Dietele de slăbit care îți mențin inima fericită
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri