Voluntari pentru medicii care luptă cu COVID-19: taximetriști și șoferi de limuzine le sar în ajutor

Medic
Taximetre și limuzine din Constanța vor transporta gratuit cadrele medicale, potrivit unor postări pe Facebook.

Taximetre, gratuit, coronavirus. Taximetriști din Constanța transportă gratuit cadrele medicale de la spital spre casă și invers. Șoferul unei mașini de taxi a scris recent pe contul său de Facebook: "Începând de azi mă alătur colegilor mei care transportă gratuit cadrele medicale de la spital spre casă sau invers pe baza legitimației de serviciu. Mă puteți indentifica după indicativ 200 dispecerat City Taxi Constanța, număr de înmatriculare CT 83 MLY".

Un mesaj similar a apărut și pe pagina de Facebook a unei firme de limuzine din același oraș:

"Anunț de Solidaritate privind situația creată de virusul COVID-19. Nu ne este teamă!!! Vom dezinfecta limuzina după fiecare solicitare! Trebuie să ajutăm!
Oferim Serviciile nostre GRATUIT!!!!! M&S Limuzine Vintage Constanța în colaborare cu managerul (d-na Cristina) de la AngelS THERAPY din Constanța care ne va susține cu decontarea combustibilului, ne oferim voluntari punând la dispoziție șofer profesionist să ajutăm cu transportul unui număr de 6-10 angajați(te) ai Spitalului Județean si(sau) al Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța, eventual pentru orele târzii, tura de noapte e.t.c, cu limuzina noastră marca Rolls Royce capacitate maxim 10 persoane.
Rugăm insistent să distribuiți anunțul ca să putem fi contactați de o persoană desemnată, asistent sef, coordonator secție etc, cineva care poate lua o decizie în ceea ce privește stabilirea orelor și a locurilor de preluare din cadrul instituțiilor mai sus menționate și pentru semnarea urgentă a unui Contract de Colaborare cu Ordin Gratuit.
Singura noastră dorință si obligatoriu de făptuit este să fie efectuată dezinfectarea autoturismului după fiecare transfer de personal.
Mulțumim si vă rugăm prieteni din Constanța DISTRIBUIȚI!!!Dorim să ajutăm!!!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel