Vela, către Diaspora: nu este bine să reveniți acum acasă

Marcel Vela, ministrul de Interne.
Ministrul de Interne Marcel Vela a făcut un apel către Diaspora să nu revină acum acasă, în contextul pandemiei de coronavirus.

inisturl de Interne, Marcel Vela, a făcut un apel căte românii din Diaspora, să nu revină acum în țară. „Dragi prieteni, acum, în această seară, un apel către frații din Diaspora: nu este bine pentru compatrioții noștri din țară, să reveniți acum acasă. Trebuie să vă aduc la cunoștință că veți intra direct în carantină sau în izolare la domiciliu. Iar cei care fac declarații false, din păcate vor avea dosar penal. Fac un apel la înțelepciune și la maturitate. Trebuie să avem cu toții grijă, din țară și din străinătate, de copiii, părinții și bunicii noștri, acum mai mult ca niciodată”, a spus el în cadrul unei conferințe de presă.

De asemenea, el a îndemnat românii să respecte sfaturile medicilor și „măsurile personale de autoprotecție și siguranță. Noi suntem aici pentru dumneavoastră și doar împreună vom reuși.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel