Valeriu Gheorghiţă: Creştem cu 50% capacitatea de vaccinare

Vaccin Covid-19. Foto Pexels / Gustavo Fring
Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă a declarat că din această săptămâna se va crește capacitatea de vaccinare, astfel încât timpul de așteptare va fi mai mic.

Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare, a explicat că începând din această săptămână vom avea timp de așteptare mai mic pentru vaccinare, pentru că va fi mărită capacitatea de vaccinare cu 50%. El a mai arătat că marea problemă pe care a avut-o până în acest moment a fost legată de tranșele de vaccinuri, care au fost alocate periodic.

Astfel, pentru a avea o campanie de vaccinare coerentă şi pentru ca oamenii să îşi primească doza pentru care au fost programați s-au adoptat soluții de a mări capacitatea de vaccinare.

„Nu ne dorim să dezorganizăm campania de vaccinare. Ea trebuie să îşi mențină coerența. Începând din această săptămână se va creşte capacitatea de vaccinare cu 50% în fiecare cabinet, în fiecare centru prin faptul că va creşte numărul de persoane programate pe flux.

Timpul de aşteptare pe listă de va reduce considerabil, pentru că un număr mai mare de persoane vor fi preluate din lista de aşteptare şi vor fi alocate către programare", a spus pentru Antena 3, dr. Valeriu Gheorghiţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel