Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Un top model a lăsat podiumul pentru a trata bolnavii COVID-19
25 iun, 12:07
O tânără din America, fotomodel de succes, a lăsat luminile reflectoarelor pentru a se reîntoarce la meseria ei de bază, aceea de asistent medical, pentru a lupta în prima linie împotriva noului coronavirus.
Maggie Rawlins, asistentă medicală și fotomodel. Foto: Instagram

Maggie Rawlins, un fotomodel în vârstă de 27 de ani s-a alăturat luptei împotriva virusului ucigaș. 


Maggie și-a obținut diploma de asistent medical în Charlotte, Carolina de Nord, dar, la scurt timp după ce a început munca la Universitatea Medicală din Carolina de Sud, secția de hematologie-oncologie, a fost recrutată de o agenție de modele. 

Potrivit Health, timp de patru ani a făcut o pauză de la meseria de asistent medical, dar s-a pus mereu la curent cu tot ce ține de acest domeniu. În momentul în care a pornit pandemia de COVI-19, tânăra a decis să dea o mână de ajutor comunității. Deși inițial plănuia să meragă să lucreze în orășelul natal, ulterior a decis să meargă într-una din cele mai afectate zone din America, New-York. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you @voguemagazine @okjanelle for the article highlighting the amazing people I’ve been honored to work next to and inspired by daily. ???? @jencooperphoto ????

A post shared by Maggie Rawlins ???????? (@maggierawlins) on


Ştiri Recomandate

Bilanț: peste 1.300 de noi cazuri de infecții cu COVID-19
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri