Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un pacient al spitalului din Caransebeș, decedat după ce s-a aruncat de la etajul al treilea
20 ian, 12:56
Un bărbat de 60 de ani a murit duminică noaptea, 19 ianuarie, după ce s-a aruncat de la etajul al treilea al Spitalului Județean Caransebeș. S-au deschis două anchete.
Spitalul din Caransebeș  FOTO: expressdebanat.ro

Un pacient în vârstă de 60 de ani al Spitalului Municipal din Caransebeş a decedat după ce s-a aruncat, în noaptea de duminică spre luni, de la etajul al treilea al unităţii spitaliceşti.

"Poliţia municipiului Caransebeş a fost sesizată, în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 2,50, de către un medic din cadrul Spitalului judeţean Caransebeş, despre faptul că un pacient internat în spital s-a aruncat de la etajul al treilea al clădirii, constatându-se decesul acestuia. Din primele verificări a rezultat faptul că un bărbat de 60 de ani, din Caransebeş, ar fi părăsit salonul în care era internat şi s-ar fi deplasat pe holul etajului al treilea, aruncându-se în gol de la o fereastră şi decedând", afirmă purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, Alina Boeru, potrivit Agerpres.

La faţa locului s-a efectuat cercetarea, iar cadavrul a fost depus la morga spitalului, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului. Poliţiştii au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi continuă cercetările.

Presa locală scrie că sunt în desfășurare două anchete, cea a Poliției și una a spitalului, dar și că din fișa pacientului reiese că bărbatul suferea de o boală cronică la inimă și nu suferea de afecțiuni psihice. Pacientul era internat din 25 decembrie 2019, iar medicii erau rezervați privind patologia cardiovasculară de care suferea acesta. La aceeași unitate s-au înregistrat, anul trecut, alte două sinucideri, însă pe secția de Boli Interne, în aceleași condiții.


Ştiri Recomandate

Medici rezidenți străini, din Italia și Franța, la spitalul Județean din Arad
Prof.dr. Irinel Popescu, realizatorul Academiei de Sănătate, face parte din Consiliul Științific al Agenției Naționale de Transplant
EXCLUSIV
PRIMER: Nu faceți stocuri de Paracetamol sau alte medicamente, putem fabrica suficiente
Dr Florin Buicu, președintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților.
EXCLUSIV
EXCLUSIV
Coronavirusul și conjunctivita virală. Prof Dr Monica Pop explică fenomenul
Coronavirus: BILANȚ România: 2.738 de cazuri de persoane infectate
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?