Trucuri care ușurează enorm treburile casnice. Ingredientele care fac minuni
20 noi 2021, 18:35

Soluții din apă cu sare, lămâie, oțet și bicarbonat de sodiu fac minuni inclusiv în curățarea bucătăriei.

Unele trucuri vă vor ajuta să vă ușurați anumite treburi casnice. De aceea, aveți nevoie doar de câteva lucruri:

Bicarbonat de sodiu și oțet - Deși nu există niciun substitut pentru produsele de curățare a scurgerilor pe bază de substanțe chimice cumpărate în magazin, acest truc  este cel mai bun lucru. Tot ce trebuie să faceți este să amestecați o parte bicarbonat de sodiu cu o parte oțet și să turnați soluția direct pe o țeavă drenată. Lăsați-o să stea timp de cinci până la zece minute înainte de a o spăla cu apă caldă clocotită.

Bicarbonat de sodiu și sare - Dacă nu aveți oțet la îndemână, puteți desfunda canalele de scurgere presărând în părți egale bicarbonat de sodiu și sare. Lasă-l să se odihnească timp de 30 de minute înainte de a trage apa, încă o dată, apoi alungă-l cu o oală cu apă fierbinte. 

Oțet, sare și lămâie - Indiferent dacă scurgerea este înfundată sau dacă aveți o acumulare aproape indestructibilă de murdărie, acest truc va face minuni. Pentru a începe, turnați părți egale de sare și oțet într-un castron, apoi o jumătate de parte de suc de lămâie proaspăt stors. Turnați-o în chiuvetă, lăsând soluția să stea până la 30 de minute înainte de a o urma cu o oală plină de apă clocotită.

Sare și apă caldă - Să presupunem că nu aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, oțet, suc de lămâie sau detergent de canalizare. În acest caz, încercați să turnați o jumătate de cană de sare împreună cu o oală cu apă fierbinte în scurgerea înfundată. Dați soluției o jumătate de oră pentru a scăpa de acumularea din țeavă înainte de a spăla cu mai multă apă clocotită.

Mai multe puteți citi pe Spectacola.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

8 băuturi care vă ușurează digestia. Ceaiul care se află pe lista scurtă

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?