Tratament șocant aplicat pacienților COVID de la ATI. Corpul de Control al Ministerului Sănătății, trimis la Sibiu

Bolnav
Corpul de Control al ministrului Sănătății a fost trimis la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Sibiu după ce o publicație din orașul citat a scris despre cum un angajat la ATI, și unii medici, ar fi ucis pacienți de COVID. 

Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, a trimis Corpul de Control la Spitalul Județean din Sibiu, unde există suspiciunea ca din cauza unor medici și asistente ar fi murit bolnavi de COVID. ”Ministerul Sănătății informează că, în urma relatărilor apărute în spațiul public privind nereguli în tratamentul pacienților internați în cadrul Secției ATI a Spitalului Clinic Județean de Urgenţă Sibiu, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a solicitat demararea unei anchete de către o echipă formată din reprezentanți ai Corpului de Control al ministrului și Inspecției Sanitare de Stat”, se arată într-o informare oficială.

Un dosar penal pentru omor a fost deschis de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu după ce a fost publicat un articol în presa locală, în care o sursă a declarat sub protecţia anonimatului că ar fi ucis ca fost angajat al Secţiei ATI, atât el, dar şi alte cadre medicale, pacienţi cu COVID-19, arată Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel