Timişoara: Masca şi mănuşile devin obligatorii în spaţiile publice

Primarul Nicolae Robu a anunţat, marţi seara, că începând de miercuri, pe raza municipiului Timişoara va fi obligatorie purtarea de măşti şi mănuşi în mijloacele de transport în comun şi în incinte închise ale unităţilor publice şi private care desfăşoară activităţi cu publicul.

"Comitetul local pentru situaţii de urgenţă al municipiului Timişoara, în deliberare, a hotărât, marţi, că începând de miercuri, pe teritoriul municipiului Timişoara se instituie obligativitatea de a purta mască şi mănuşi pe mijloacele de transport public şi în spaţiile închise ale structurilor publice şi private în care se desfăşoară relaţii cu publicul", a scris Robu, într-o postare pe pagina de facebook.

Primarul Robu este preşedintele Comitetului local pentru situaţii de urgenţă al municipiului Timişoara.

Potrivit ultimei raportări de marţi a Grupului de Comunicare Strategică, în judeţul Timiş sunt confirmate 389 de cazuri de infecţie cu COVID-19.

Conform Prefecturii Timiş, în judeţ sunt, în prezent, 532 de persoane aflate în izolare la domiciliu şi 280 de persoane carantinate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel