Teste de coronavirus din Coreea de Sud vor ajunge în SUA

Teste Covid-19
Trei producători de teste de coronavirus din Coreea de Sud au primit undă verde pentru a-și exporta dispozitivele în Statele Unite .

Trei producători de teste de coronavirus din Coreea de Sud au primit undă verde pentru a-și exporta dispozitivele în Statele Unite, au declarat sâmbătă oficialii.

Companiile au obținut aprobarea prealabilă în baza autorizației de utilizare de urgență din partea Administrației SUA pentru Alimente și Medicamente, care permite vânzarea produselor în America, a declarat ministerul de externe al Coreei de Sud, fără a numi firmele. SUA au mai multe cazuri de coronavirus confirmate decât oriunde în lume.

Președintele sud-coreean Moon Jae-in a declarat la începutul acestei săptămâni că omologul său american Donald Trump a cerut kituri de testare, deși Casa Albă nu a confirmat cererea. Moon a spus că Trump a promis că va ajuta producătorii sud-coreeni să obțină aprobarea regulamentară.

Un producător sud-coreean de teste a declarat săptămâna aceasta că acum face 350.000 de teste pe zi - aproape tot atâta timp cât Coreea de Sud a folosit în întregul focar până acum și că producția zilnică va crește la un milion, luna viitoare.

Coreea de Sud pare să-și fi adus epidemia sub control datorită strategiei sale uriașe de „urmărire, testare și tratare”. Aici au fost testate mai mult de 380.000 de persoane într-un proces care este gratuit pentru oricine, este menționat de medici sau cei care au legături cu un caz confirmat.

Un diagnostic durează până la șase ore, iar rezultatele sunt lansate într-o zi. Peste 50 la sută dintre cei 9.478 de pacienți confirmați din țară și-au revenit acum datorită „testelor agresive și participării active la distanțarea socială”, au declarat autoritățile sâmbătă.

 

Sursa, aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel