Tânăr de 21 de ani, mort la câteva ore după internare la Spitalul Județean Focșani. Ultima masă ar fi fost la un fast-food
07 aug 2019, 13:16

Sală de spital
Un tânăr din Vrancea, internat cu puternice dureri de stomac, a murit la câteva ore la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" din Focşani. Acesta susținea că ultima oară a mâncat la un fast-food.

Vrancea, fast-food. Un bărbat de 21 de ani, din Focșani, a ajuns marți, 6 august, de dimineață, la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon", iar la câteva ore a murit. Tânărul a fost diagnosticat cu "diaree apoasă, greţuri, vărsături, crampe abdominale", precizează purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean din Focșani, Alina Cosma.

"Tânărul s-a prezentat la spital marţi dimineaţă, la ora 5.00, cu vărsături puternice şi diaree şi a declarat că ultima oară a mâncat la un fast-food din oraş. A fost internat la Boli infecţioase, sub tratament. I s-au făcut numeroase investigaţii şi a fost văzut de către medicul infecţionist, gastroenterolog, chirurg şi cel cardiolog. Deoarece tânărul nu răspundea la tratament şi starea lui se deteriora, a fost mutat în ATI, acesta aflându-se în continuare sub tratament. Era conştient şi a vorbit tot timpul cu medicii şi familia. Din păcate, acesta nu a răspuns la niciun tratament şi a continuat să verse până a intrat în stop cardio-respirator. Personalul medical l-a resuscitat aproximativ o oră, din păcate fără răspuns", a declarat Alina Cosma, citată de Agerpres.

Cauza morţii tânărului urmează să fie stabilită de medicii legişti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?