Suceava, unul dintre medicii militari s-a infectat cu coronavirus. Trimis la Cluj pentru tratament

Mai mulți medici și asistenți militari au fost detașați la Suceava pentru a ajuta la stingerea focarului
Unul dintre medicii militari detașați la Spitalul Județean din Suceava, ca să ajute la controlul focarului, s-a infectat cu coronavirus. Medicul, care este anestezist, a fost trimis înapoi la Cluj pentru tratament.

Medicii militari detașați la Suceava au început să se infecteze cu Covid-19, titrează StiriSuceava.net. Este vor despre un anestezist care a fost detașat acum mai bine de o săptămână, de la Cluj, la Spitalul Județean Suceava, ca să ajute la stingerea focarului din oraș.

Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou" Suceava are începând cu 2 aprilie management militar, iar la Suceava au fost detașați mai mulți medici și asistenți medicali pentru a suplini lipsa personalului medical infectat cu noul coronavirus.

Acest prim caz de infecție în rândul personalului medical militar a apărut la mai bine de o săptămână de la sosirea la Suceava. Joi, căpitanul medic anestezit a fost testat pozitiv, au confirmat surse medicale pentru StiriSuceava.net. Medicul va fi tratat într-o unitate medicală din Cluj. El intra în contact direct cu pacienți pozitivi, dar sursa infecției nu a fost deocamdată determinată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel