Studenți străini la UMF Cluj, pozitivi cu COVID și izolați în cămin

Student la Medicină   FOTO: Pixabay
Circa 20 de studenți străini de la UMF Cluj sunt pozitivi cu infecția COVID-19. Aceștia au fost izolați în cămin.

Circa 20 de studenţi străini de la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Iuliu Haţieganu" din Cluj au fost confirmaţi cu COVID-19 și sunt izolaţi în cămin. Afirmația a fost făcută de prefectul Mircea Abrudean, vineri, 9 octombrie, într-o conferinţă de presă.

"Studenţii sunt izolaţi. Vorbim de studenţi străini, la ora aceasta, care sunt izolaţi în căminul de la UMF, cred că sunt vreo 20. Petrecerile sunt cu cel mai mare grad de risc, pentru că nu se respectă regulile", a precizat prefectul Clujului, potrivit Agerpres.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Cluj a hotărât, vineri, suspendarea activităţii cu publicul în interiorul restaurantelor, barurilor, cafenelelor, cinematografelor şi instituţiilor de spectacole, ca urmare a depăşirii pragului de 1,5 cazuri de COVID-19 la mia de persoane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel