Starea pacienților răniți în explozia din sectorul 6
30 aug 2019, 11:51

Tratament spital
În această dimineață, pe strada pe strada Preciziei din sectrul 6 al Capitalei s-a produs o explozie la un utilaj. Trei persoane au fost rănite iar una a decedatg. Ministerul Sănătății a anunțat care este starea pacienților internați.

În urma exploziției la un utilaj din sectorul 6, 3 persoane s-au ales cu arsuri și au fost transportate la spital de ambulanțe. O a patra a decedat.

La Spitalul Universitar de Urgență București a ajuns o pacientă care, la această oră este în stare relativ bună și este deja internată pe secția de chirurgie plastică.

De asemenea, mai este un pacient cu arsuri pe 90% din suprafața corporală, dar starea lui este critică, este instabil hemodinamic pe suport vasopresor, instabil respirator, intubat și ventilat mecanic și în prezent este supus intervențiilor chirurgicale.

La Spitalul de Urgență Floreasca a ajuns o pacientă în vârstă de 60 de ani, cu arsura prin explozie, gradul I-II, întinsă pe 10% suprafața corporală, pe extremitate cefalică, membre superioare și torace. Ea este stabilă clinic, conștientă și cooperantă, a anunțat Ministerul Sănătății. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?