Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Starea pacienților răniți în explozia din sectorul 6
30 aug 2019 / 11:51
În această dimineață, pe strada pe strada Preciziei din sectrul 6 al Capitalei s-a produs o explozie la un utilaj. Trei persoane au fost rănite iar una a decedatg. Ministerul Sănătății a anunțat care este starea pacienților internați.
Tratament spital

În urma exploziției la un utilaj din sectorul 6, 3 persoane s-au ales cu arsuri și au fost transportate la spital de ambulanțe. O a patra a decedat.

La Spitalul Universitar de Urgență București a ajuns o pacientă care, la această oră este în stare relativ bună și este deja internată pe secția de chirurgie plastică.

De asemenea, mai este un pacient cu arsuri pe 90% din suprafața corporală, dar starea lui este critică, este instabil hemodinamic pe suport vasopresor, instabil respirator, intubat și ventilat mecanic și în prezent este supus intervențiilor chirurgicale.

La Spitalul de Urgență Floreasca a ajuns o pacientă în vârstă de 60 de ani, cu arsura prin explozie, gradul I-II, întinsă pe 10% suprafața corporală, pe extremitate cefalică, membre superioare și torace. Ea este stabilă clinic, conștientă și cooperantă, a anunțat Ministerul Sănătății. 


Ştiri Recomandate

Primul caz de infecție cu noul virus a fost înregistrat în SUA
Gripă: doi copii de grădiniță, posibil să fie infectați cu virusul gripal
Febră hemoragică: primul deces în Brazilia, după 20 de ani
Medic chinez care investiga noul virus morrtal, infectat, la rândul lui
Ministerul Sănătății: Școala 133, închisă 3 zile la ordinul DSP București
Noua structură a Senatului UMFST Târgu Mureș
Comentarii