Tătaru: Spitalul militar modular de pe Stadionul Portul, Constanța, va avea containere modulare până la jumătatea lunii noiembrie

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru
Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat, referitor la spitalul militar de campanie de pe Stadionul Portul, că pacienţii nu vor mai fi trataţi în corturi, ci în containere ce vor fi instalate până la jumătatea lunii noiembrie.

."Am discutat cu domnul comandant, astăzi voi merge şi eu să văd acolo, am avut o discuţie şi cu domnul ministru Ciucă şi avem confirmarea că până la jumătatea lunii noiembrie să avem transmiterea pe modular, nu pe cort. (...) În acest moment, din câte am înţeles, sunt anumite condiţii, eu merg acolo să văd aceste condiţii", a spus Tătaru, întrebat fiind când respectivul spital va fi dotat cu containere, în condiţiile în care condiţiile meteorologice s-au înrăutăţit.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Instituţia Prefectului - Judeţul Constanţa, la Spitalul Militar - Sistem Modular din 56 de locuri sunt ocupate 40, notează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel