Spital Lețcani. Dr Monica Pop: au murit oameni când ar fi putut fi salvați?

Prof dr Monica Pop. Foto: Facebook
Medicul Monica Pop se întreabă de ce nu a fost deschis până sâmbătă aseară Spitalul de la Lețcani, Iași, unde au fost duși bolnavii răniți în incendiul puternic de la secția ATI din cadrul Spitalului Județean din Piatra Neamț. 

Medicul oftalmolog Monica Pop scrie pe Facebook că e ”strigător la cer” faptul că spitalul de la Lețcani, Iași s-a deschis abia sâmbătă seara ca să primească răniții din incendiul de la secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț.  

”E STRIGĂTOR LA CER!!! DE CE NU A FOST "DESCHIS" PÎNĂ ASEARĂ SPITALUL DE CAMPANIE LEȚCANI ???!!! ASEARĂ S-A PUTUT, DECI SE PUTEA ORICÎND! AU MURIT OAMENI CÂND AR FI PUTUT FI SALVAȚI???!!! Aha,, ERA FĂCUT DE PSD! Idem cu testările nepermise! A fost timp destul de pus la punct orice. Iar de când situația s-a agravat, punerea în funcție a acestor spitale care au costat sute de milioane de euro (13 cel de la Lețcani) era o soluție imperios necesară! Romånii au dreptul să știe!!!”, notează medicul pe pagina personală de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cum au fost afectați diabeticii de COVID. Ce s-a aflat abia acum

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel