Soțul Sorinei Pintea, Ovidiu Goga: soția mea este omorâtă ceas cu ceas

Sorina Pintea
Soțul Sorinei Pintea, Ovidiu Goga, a transmis un mesaj într-o scrisoare deschisă în care susține că soția lui este omorâtă ceas cu ceas.

Ovidiu Goga, soțul Sorinei Pintea, a transmis printr-o scrisoare deschisă un mesaj în care susține că soția lui „este omorâtă ceas cu ceas”, de agresivitatea procurorilor și de teama medicilor de a interveni. Potrivit lui, starea de sănătate a soției sale se înrătățește constant.

„Începând cu 28 februarie 2020, ziua în care Sorina m-a sunat și mi-a sus că DNA este la ea în birou, viața ei s-a schimbat radical. Pe parte judiciară, desigur că se vor administra probe și se vor aduce argumente de ambele părți, după care instanța se va pronunța, iar viața personală și profesională sperăm să se refacă la un nivel cât mai decent curând.

Însă în rău s-a schimbat dramatic viața din punctul de vedere al sănătății ei. Sorina poate păți oricând - dacă reapar sau se intensifică cauzele ce au declanșat dermatomiozita - ceva ireversibil, atât din cauza bolii în sine, cât și din cauza creșterii dozelor în tratament (scăderea puternică a capacității de a respira, afectarea inimii până la imposibilitatea de a mai susține circulația sângelui, infecții generalizate pe fond de imunitate minimă, ajungerea în scaun cu rotile din cauza necrozei mușchilor, imposibilitatea de a se mai hrăni independentă din cauza necrozei esofagului, diabet sever și deces)”, se arată în scrisoare.

Acesta a susținut că un profesor de la Spitalul Colentina a spus că a avut în toată cariera lui 5 pacienți cu dermatomiozită, din care 2 au murit.

 

Puteți citi tot mesajul acestuia și alte detalii despre starea Sorinei Puntea pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel