Sore, despre boala provocată de un antibiotic greșit: E nasol! Nu aud de la 3 ani

Sore - Foto: Instagram Sore
Sore a vorbit despre boala pe care a ținut-o ascunsă de la trei ani.

Sore este una dintre cele mai apreciate artiste. Cu toate astea, puțini știu cu ce afecțiune a fost diagnosticată vedeta de la vârsta de 3 ani. Invitată în podcastul lui Damian Drăghici,  Sore a vorbit despre problema sa de sănătate, despre care nimeni nu știa. Mai exact, vedeta din „Pariu cu Viața” are o deficiență serioasă de auz.

„Nu știu dacă chestia asta se știe. Deci, eu am auz de 50%. Nu e vreo ureche 100% și alta... 50% în total. Nu ți s-a întâmplat să îmi zici ceva și să n-aud? Sau să mă strigi și eu să nu-mi dau seama? Am asta de la 3 ani”, a povestit Sore.

Sore: Eu aud că vorbești dar nu înțeleg

Artista a mărturisit că s-a ales cu această problemă de sănătate, după ce i-a fost administrat un atibiotic greșit. Mai mult decât atât, Sore a precizat că nu poartă aparat auditiv, dar uneori nu înțelege ce spun oamenii din jurul ei. 

„La 3 ani am avut otită de trei ori în același an. De exemplu, dacă tu te întorci spatele, eu aud că vorbești dar nu înțeleg”, a precizat Sore în podcastul lui Damian Drăghici, potrivit Spectacola.ro.

Sore: Sunt iubita perfectă: surdă și chioară

Din păcate,Sore mai are și o problemă cu vederea. „Sunt și mioapă. Sunt iubita perfectă: surdă și chioară”, a spus artista, amuzată, în timpul podcastului la care a fost invitată.

Totodată, vedeta a vorbit despre faptul că nu este „anxioasă sau depresivă”, însă este obsedată de control.

„Zodia mea este scorpion și scorpionul are niște probleme. Îmi place să am control în orice. E nasol. E bine că sunt un om responsabil, dar este obositor pentru mine și pentru cei din jurul meu”, a declarat Sore.

Sore și tatăl copilului ei s-au despărțit

Showbiz-ul românesc este zguduit zilele acestea de câteva despărțiri. După ce Raluca Bădulescu a anunțat faptul că divorțează de soțul ei, după 13 ani de căsnicie, Sore a făcut și ea un anunț care a șocat fanii. Vedeta a postat pe Instagram faptul că a pus punct relației cu avocatul Mircea Julean, tatăl fetiței ei. Cei doi formează un cuplu de opt ani de zile și, potrivit spuselor artistei, ruptura dintre aceștia s-a produs cu mai mult timp în urmă. Vedeta a făcut public acest lucru, pentru că simte că are o datorie față de fanii ei, însă, în același timp, aceasta dorește să i se păstreze intimitatea.

„Au fost 8 ani frumoși, care ne-au adus maturizarea și cea mai de preț realizare: pe Erin. De ceva timp, Mircea și cu mine nu mai formăm un cuplu, dar vom forma mereu o familie.

Am simțit responsabilitatea de a face această postare, deoarece îmi asum faptul că sunt persoană publică, însă așa cum mi-am expus relația pe internet, cu la fel de multă discreție voi proceda și în acest caz.”, a scris Sore Mihalache pe rețelele sociale.

De ce nu s-a căsătorit Sore cu iubitul ei 

 

Deși mulți și-au pus întrebarea de ce cei doi nu au trecut la pasul următor în relație, Sore a dezvăluit, acum ceva timp, faptul că a fost cerută de soție. Totuși, artista nu s-a văzut niciodată îmbrăcată în rochia de mireasă, motiv pentru care nunta nu a fost niciodată pe lista priorităților celor doi.

"Da, am fost cerută în căsătorie, însă nunta, ca eveniment, nu a fost pe lista noastră de priorități și dintr-o comoditate. Nici eu, nici el nu suntem fanii evenimentului în sine, care este un factor de stres imens pentru miri și ar presupune un număr foarte mare de invitați pe care i-am avut deja la botez, am văzut ce înseamnă asta și cred că atunci ne-am convins amândoi că ne e bine așa cum suntem. Sinceră să fiu, nici nu am fost genul de fetiță care să își imagineze ziua nunții, nu prea îmi pot explica de ce, probabil de aceea nici nu sufăr pentru că n-am fost mireasă, încă.", a declarat Sore, potrivit Viva

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel