Secretul din spatele siluetei de vis a ADDEI. Artista: nu țin cură de slăbire

Artista ADDA a slăbit foarte mult în ultima perioada. Aceasta susține că nu ține nicio cură de slăbire.

Artista ADDA a slăbit foarte mult în ultima perioadă, fapt observat de fani care i-au cerut să le spună despre ce dietă ține. Aceasta a și postat pe rețelele sociale un filmuleț în care probează o pereche de pantaloni care îi erau foarte largi. Le-a transmis fanilor că nu ține cură de slăbire și că problemele cu care se confruntă de vreo patru luni și recomandările nutriționiștilor au contribuit la topirea kilogramelor.

Alergiile de care suferă și analizele medicilor au scăpat-o nu numai de kilogramele nedorite, ci și de acnee. Ea, mai scrie Viva, nu mai consumă zahăr, gluten și are mare grijă ce mănâncă.

Pe Facebook, ADDA le-a scris fanilor:

”Hello! Vă pup și vă zic din nou că NU țin cură de slăbire! Mănânc alimente fără HISTAMINĂ - am intoleranță! Fără - GLUTEN - am intoleranță. Am renunțat și la ZAHĂR - tot din cauze medicale. Mâncarea pe care o consum trebuie să fie proaspătă! Nu am voie să mănânc ceva gătit mai vechi de câteva ore, chiar dacă sunt alimente permise pentru că nivelul de histamină crește și am erupții pe tot corpul...tam tam. Beau multă apă! Iau vitamine și suplimente ca să îmi întăresc imunitatea și să-mi repar organismul pe care l-am stricat singurică din cauza alimentației greșite, medicamente - antibiotice, antiinflamatoare etc și stres. Sunt sub supraveghere medicală. Nu recomand nicio dietă minune. Găsiți un nutriționist și acționați în funcție de corpul vostru și în funcție de REZULTATUL ANALIZELOR”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel