Rugăciunea puternică pentru vindecare. Rostește-o pentru sănătate și alungarea bolilor. Este rugăciunea către toți Sfinții

Foto: Freepik @BillionPhotos
Cea mai puternică rugăciune pentru vindecare. Este rugăciunea adresată către toți Sfinții.

Rugăciunea este un act spiritual profund, practicat de multe persoane din diverse culturi și religii.

Deși motivele pentru care oamenii se roagă sunt variate, una dintre cele mai frecvente cereri adresate divinității este aceea a sănătății și vindecării. De ce este esențial să ne rugăm constant și să ne concentrăm pe rugăciuni pentru sănătate și vindecare?

Foto: Freepik @chandlervid85

Ei bine, în primul rând, rugăciunea oferă un sentiment de conexiune cu Dumnezeu și oferă pace interioară. Când ne confruntăm cu provocări de sănătate, anxietate sau stres pot deveni copleșitoare.

Rugăciunea ne ajută să ne liniștim mințile, să ne concentrăm pe lucrurile esențiale și să ne regăsim speranța. Această liniște interioară poate avea un impact pozitiv asupra stării noastre generale de sănătate, contribuind la vindecarea fizică și mentală.

De asemenea, rugăciunile pentru sănătate și vindecare ne oferă ocazia de a reflecta asupra priorităților noastre și de a ne reaminti de importanța și fragilitatea vieții. Aceste momente de reflecție ne pot inspira să adoptăm obiceiuri mai sănătoase, să ne îngrijim mai bine și să ne bucurăm de fiecare moment al vieții.

Rugaciunea puternică pentru vindecare

Foto: Freepik @BillionPhotos

"Rugăciune către toți Sfinții

O, sfântă ceata a celor care L-ati slujit pe Hristos, aducandu-mi aminte de faptele voastre mi­nunate, va aduc lauda dupa cuviinta: Bu­cu­rati-va, stele ale cerului duhovnicesc! Bu­cu­ra­ti-va, impreuna cu cetele ingeresti! Bucurati-va, candele ale Bisericii lui Hristos! Bucurati-va, Sfin­tilor prin care Domnul imparte tuturor tamaduiri!

Voi ati impartit neamului omenesc multime de vindecari minunate si, pentru aceasta, la voi alerg astazi, nadajduind ca nu ma veti trece cu vederea. Ajutati-ma sa primesc tamaduire de la Hristos Dumnezeul nostru, Cel Ce v-a dat bi­ru­inta in lupta cu trupul, cu patimile si cu poftele, Caruia Ii aduc smerita rugaciune:

Doamne Iisuse Hristoase, Care i-ai ran­duit pe sfintii Tai drept mijlocitori ai cererilor oamenilor, ara­ta-mi mila Ta si mie, pacatosului, care sunt in­cer­cat in focul durerilor, si daruieste-mi vindecare trupeasca si sufleteasca. Pentru ruga­ciunile Preacuratei Maicii Tale si ale Sfantului Ioan Botezatorul, dascalul pocaintei, ale Sfintilor, ma­ri­tilor si intru-tot-laudatilor Apostoli, ale Sfintilor mari dascali ai lumii si ierarhi Vasile cel Mare, Grigorie Cuvantatorul de Dumnezeu si Ioan Gura de Aur, ale celor intre sfinti Pari­n­tii nostri Nicolae, arhiepiscopul Mirelor Lichiei si Spiridon al Trimitundei, facatorii de minuni, cu ale Sfintilor Mari Mucenici Gheorghe, Pur­ta­to­rul de biruinta, Dimitrie, Izvoratorul de mir, Ioan cel Nou de la Suceava si Ioan Valahul, cu ale Sfintilor Doctori fara de arginti Cosma si Da­mian, Chir si Ioan, Pantelimon si Ermolae, Sam­son si Diomid, Fotie si Anichit, Talaleu si Tri­fon, cu ale Sfantului Stelian, ocrotitorul co­pi­i­lor, cu ale preacuviosilor si de-Dum­ne­zeu-pur­ta­torilor parintilor nostri: Grigorie Decapolitul, Nicodim de la Tismana, Visarion si Sofronie, cu ale preacuvioasei Maicii noastre Paras­cheva si ale tuturor Cuviosilor Parinti si Cuvioa­selor Maici, care s-au nevoit in dreapta-credinta.

Ca Tu esti Dumnezeul tamaduirilor, Hris­toa­se Dumnezeule, si Ție slava Iti inaltam, impreu­na si Celui fara de inceput al Tau Parinte si Prea­sfantului si bunului si de-viata-facatorului Tau Duh, in vecii vecilor.

Amin!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel