Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Românii din aceste țări nu intră în izolare/carantină la revenirea în țară. Lista statelor
06 iul, 21:18
Autoritățile române au anunțat, prin Hotărârea nr. 34, țările din care călătorii ce vin în România nu vor intra în izolare sau carantină.
Călătorie

În ședința de azi a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, condusă de premierul Ludovic Orban, s-a adoptat Hotărârea nr. 34 prn care s-a stabilit lista țărilor membre U.E și ale Spațiului Economic European și a țărilor terțe pentru care nu se aplică recomandarea de instituire a măsurii de izolare/carantină asupra persoanelor care sosesc din acestea în România.

”Statele care sunt exceptate de la recomandarea măsurii de izolare/carantină sunt stabilite în funcție de rata cumulată de incidență a cazurilor noi de îmbolnăvire din ultimele 14 zile raportată la 100.000 de locuitori. Zborurile suspendate către și dinspre statele aflate pe listele anexate Hotărârii nr. 34 se reiau începând cu data de 7.07.2020”, arată o informare a Comitetului Național pentru Situații de Urgență.

LISTA:

* Canada, Maroc, Algeria, Australia, Rwanda, Uruguay, Japonia, Coreea de Sud, Georgia, Noua Zeelandă, Tunisia, Thailanda

* Bulgaria, Monaco, Croația, Marea Britanie, Cehia, Polonia, Austria, Islanda, Elveția, Spania, Franța, Belgia, Germania, Slovenia, Danemarca, Țările de Jos, Italia, Norvegia, Slovacia, Irlanda, Liechtenstein, Grecia, Cipru, Finlanda, Malta, Lituania, Ungaria, Estonia, Letonia, Andorra, Insulele Feroe, Vatican.


Ştiri Recomandate

Vlad Huțanu, numit Country Head Ad Interim Takeda România
De ce este bine să plângi? Explicația științifică
Coronavirus. Bilanțul zilei. O nouă explozie de cazuri
Ministrul Sănătăţii, vizită inopinată la SAJ Vaslui
VACCIN COVID-19. România a solicitat o cantitate DUBLĂ față de Ungaria
Tătaru: Se lucrează la capacitate maximă în spitale
Mătreața. Ce o declanșează și cum o poți combate
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri