Românii din aceste țări nu intră în izolare/carantină la revenirea în țară. Lista statelor

Călătorie
Autoritățile române au anunțat, prin Hotărârea nr. 34, țările din care călătorii ce vin în România nu vor intra în izolare sau carantină.

În ședința de azi a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, condusă de premierul Ludovic Orban, s-a adoptat Hotărârea nr. 34 prn care s-a stabilit lista țărilor membre U.E și ale Spațiului Economic European și a țărilor terțe pentru care nu se aplică recomandarea de instituire a măsurii de izolare/carantină asupra persoanelor care sosesc din acestea în România.

”Statele care sunt exceptate de la recomandarea măsurii de izolare/carantină sunt stabilite în funcție de rata cumulată de incidență a cazurilor noi de îmbolnăvire din ultimele 14 zile raportată la 100.000 de locuitori. Zborurile suspendate către și dinspre statele aflate pe listele anexate Hotărârii nr. 34 se reiau începând cu data de 7.07.2020”, arată o informare a Comitetului Național pentru Situații de Urgență.

LISTA:

* Canada, Maroc, Algeria, Australia, Rwanda, Uruguay, Japonia, Coreea de Sud, Georgia, Noua Zeelandă, Tunisia, Thailanda

* Bulgaria, Monaco, Croația, Marea Britanie, Cehia, Polonia, Austria, Islanda, Elveția, Spania, Franța, Belgia, Germania, Slovenia, Danemarca, Țările de Jos, Italia, Norvegia, Slovacia, Irlanda, Liechtenstein, Grecia, Cipru, Finlanda, Malta, Lituania, Ungaria, Estonia, Letonia, Andorra, Insulele Feroe, Vatican.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel