REZIDENȚIAT 2019. Numărul de locuri, pe SPECIALITĂȚI! Cifrele de la Ministerul Educației

Ministerul Educației Naționale a pus, în dezbatere publică, proiectul de ordin legat de REZIDENȚIAT 2019, care arată cum sunt împărțite pe specialități locurile scoase la concurs la examenul din 8 decembrie. Iată documentele: 

Ministerul Educației Naționale a pus, în dezbatere publică, proiectul de ordin legat de REZIDENȚIAT 2019, care arată cum sunt împărțite pe specialități locurile scoase la concurs. Ordinul a fost deja semnat de ministrul Sănătății, Sorina Pintea, dar mai are nevoie de o semnătură: cea a ministrului  Educației, post vacant deocamdată!

La acestea se adaugă și locurile scoase la concurs de MINISTERE (pentru acestea, linkul îl găsiți la finalul materialului). 

Sunt 3.991 de locuri la Medicină, 398 de locuri la Stomatologie și 225 la Farmacie. Lor li se adaugă 112 locuri scoase la concurs în  Ministere. În Total, 4.726 de locuri. 

Iată locurile scoase la concurs de Universitățile de Medicină, pe specialități: 

Conform Ordinului pentru aprobarea cifrei de școlarizare la REZIDENȚIAT 2019, vor fi: 

 

 

Linkul cu anexa de pe site-ul Ministerului Educației

LOCURILE SCOASE LA CONCURS DE MINISTERE LE GĂSIȚI AICI. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel