REVOLTA medicilor de familie. Consilierul lui Orban, reacție-șoc: „Îi trimiți la război, mai mor unii dintre ei, din păcate”

Covid-19
Virgil Guran, consilierul premierului Ludovic Orban, a avut o reacție șoc la revolta medicilor de familie, care spun că nu pot face vizite la domiciliu pentru a supraveghea asimptomaticii întrucât nu au echipamente cu care să se protejeze. 

Comentând reacția medicilor de familie la intenția ministrului Sănătății de a-i pune să facă vizite la domiciliu pentru a supraveghea asimptomaticii, Virgil Guran, consilierul premierului Ludovic Orban, a spus, la Antena3, că suntem ca în război și că trebuie luate măsuri chiar dacă vor fi costuri umane.

„Trebuie să iei măsuri, dacă nu ești ferm, vom pierde. Și trebuie să înțeleagă toată lumea. Cine vrea să trimită medici să moară? Sau Doamne ferește de așa ceva! Dar să ne uităm la Italia, Spania. Sunt foarte mulți medici care s-au infectat. Ce să facem? E ca la militari, îi trimiți la război, mai mor o parte dintre ei, din păcate”, a spus consilierul Guran.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

indulcitori artificiali - FOTO: Freepik@italo2
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel