„Relansare Responsabilă” – primul GHID online cu răspunsuri la toate întrebările legate de noile reguli social-profesionale

Relansare responsabila
„Relansare Responsabilă” - Platformă realizată cu aportul științific al NHS (UK), World Health Organisation, I.C.D.C (Israel), FDA (SUA), European Center for Diease Prevention and Control, Centrul de Excelență în Medicina Translațională, Prof. Dr. Irinel Popescu, Prof. Dr. Lorand Savu și Dr. Mihail Pautov.

OK MEDICAL lansează prima platformă online destinată tuturor companiilor din România: „Relansare Responsabilă". Site-ul www.relansareresponsabila.ro este o platforma UNICĂ în țara noastră, care, prin recomandările și ghidajul oferit, ajută orice organizație să ajungă la maximă eficiență, diminuând riscul întreruperii cauzate de potențialele îmbolnăviri COVID-19 printre angajați. Este momentul în care încercăm să revenim la normal, însă cu maximă precuație și respectând indicațiile autorităților.

Astfel, OK MEDICAL, cu aportul științific al NHS (UK), World Health Organisation, I.C.D.C (Israel), FDA (SUA), European Center for Diease Prevention and Control, Centrul de Excelență în Medicina Translațională, Prof. Dr. Irinel Popescu, Prof. Dr. Lorand Savu, Dr. Mihail Pautov și DC Media Group, oferă GHIDUL ONLINE pentru toate domeniile din sectorul economic. În ce condiții se pot redeschide afacerile, care este modul în care angajații pot veni la muncă, cum primești clienții, care sunt metodele de igienizare, care sunt modalitățile în care eviți răspândirea de COVID-19 - toate aceste informații se pot găsi pe platforma www.relansareresponsabila.ro.

Cei care vor accesa site-ul au acces la informații despre: igiena personală și organizare a fluxurilor de bază în orice activitate, specifice zonei tale de activitate; recomandări care țin de cunoașterea propriului corp și detectarea potențialelor îmbolnăviri, după semne și simptome, încă de la debutul acestora; plan anti-stigmatizare: oricine se poate îmbolnăvi, iar dacă ești bolnav, asta nu este vina ta. Simpla izolare, urmată de două testări negative PCR, este tot ce trebuie să faci pentru a reveni din nou la activitatea ta zilnică, iar noi suntem aici sa te ajutăm să treci peste!

„Organizația Mondială a Sănătății recomandă guvernelor să răspundă la 3 întrebări, înainte de a relaxa măsurile de siguranță: Este epidemia sub control? Este posibil ca sistemul de sănătate să cedeze dacă reizbucnește epidemia? Este capabil sistemul de monitorizare să detecteze și să izoleze cazurile noi și contacții acestora?" – Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, Președinte OMS.

Programul „Relansare Responsabilă" este o platformă complexă și completă care are ca scop atât unificarea unor informații dispersate despre măsurile autorizate și din surse oficiale într-o singură zonă de online, cât, mai ales, oferirea unui GHID COERENT ÎN COMPLETAREA MĂSURILOR IMPUSE DE AUTORITĂȚI.

Astfel, de la măsurile pentru spitale, la cele pentru expoziții auto, concerte în spații închise, restaurante, hoteluri până la săli de fitness sau călătorii, site-ul www.relansareresponsabila.ro este răspunsul la întrebările pe care cu toții le avem în prezent.

„Având în vedere că majoritatea populației nu are la dispoziție un set de măsuri concrete pentru fiecare domeniu de activitate economică și personală, am decis ca, împreună cu partenerii de prestigiu și cu expertiza necesară, să facem o analiză a informațiilor oferite de instituții responsabile și credibile și de a le reuni într-un ghid util pentru fiecare persoană, având ca scop reducerea cât mai mult cu putință a riscului de infestare, în contextul atât de necesar relansării economice și sociale." – Mihail Lala – Director General OK Medical, inițiatorul programului „Relansare Responsabilă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel