Campanie anti COVID-19 INCREDIBILĂ la Berlin: Semn indecent adresat celor care nu poartă mască!

Campania Visit Berlin. Foto: Twitter
Reclama care promovează măsuri luate din cauza COVID-19, și pe care scrie mare „NOI RESPECTĂM REGULILE CORONA”, arată o femeie în vârstă care face celebrul semn cu degetul celor care nu poartă mască. 

Autoritatea turistică din Berlin (Visit Berlin) a lansat o campanie publicitară pentru popularizarea măsurilor impuse din cauza pandemiei COVID-19 cu o femeie în vârstă care arată degetul mijlociu persoanelor care refuză să poarte mască. În explicația reclamei însă, în mod intenționat, autoritățile berlineze au scris că „Degetul arătător este ridicat pentru toți cei fără mască”. 

Christian Tänzler, purtător de cuvânt al Visit Berlin, a declarat că afișul - care face parte dintr-o campanie mai largă – are menirea de a reaminti oamenilor să respecte regulile din oraș impuse din cauza pandemiei COVID-19. 

„Majoritatea berlinezilor și oaspeților noștri respectă regulile impuse din cauza noului coronavirus, dar unii oameni nu. Aceste persoane riscă viața persoanelor în vârstă și a persoanelor din comunitățile cu risc”, a declarat el, pentru BBC.

„Am vrut să acordăm atenție acestei probleme. Din acest motiv am ales acest mod provocator”. Anunțul are un ton distinct „de Berlin”, a adăugat dl Tänzler.

„Berlinezii sunt foarte cunoscuți pentru comunicarea directă”, a spus el, adăugând că crede că mulți vor aprecia umorul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Masca de argilă: 6 beneficii minune pentru ten

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel