Răzvan Dumitrescu, șocat de o informație cruntă dezvăluită de doctorul Streinu-Cercel: "Doamne, Dumnezeule!"

Prof dr Adrian Streinu-Cercel. Foto DC MEDICAL
Doctorul Adrian Streinu-Cercel spune că în acest moment, din lipsa spațiului, are 36 de oameni care sunt pe tărgi la Camera de Gardă de la Matei Balș și pe care încearcă să-i trateze în acest mod. 

"În acest moment situația este total scăpată de sub control. Ne învârtim în jurul cozii. Noi trebuie să fim conștienți de faptul că am putea fi purtători ai acestui virus. Trebuie să fim conștienți de faptul că trebuie să purtăm mască de dimineață până seara și că nu trebuie să dam altora acest virus. Guvernul nu ne protejează. Îmi pare rău s-o spun. Atenție, eu nu sunt în campanie electorală, nu mă interesează. Mă interesează...”

Citește continuarea și află reacția moderatorului răzvan Dumitrescu, dar și alte detalii despre situația pacienților din spital, pe DC NEWS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel