Raed Arafat, apel către donatorii de sânge să-și continue activitatea

Secretarul de stat dr Raed Arafat
Raed Arafat a făcut un apel către toți donatorii de sânge să-și continue activitatea, deoarece  numărul acestora a scăzut dramatic în ultima perioadă.

Numărul donatorilor de sânge a scăzut dramatic în această perioadă, motiv pentru care secretarul de stat Raed Arafat a făcut public un apel către toți donatorii de sânge să-și continue activitatea, să se prezinte a centrele de transfuzii pentru a-și ajuta semenii.

”În ultima perioadă, colegii din centrele de transfuzii mi-au semnalat scăderea foarte mare a donatorilor. Oamenii au nevoie de salvatorii de vieți care sunt donatorii de sânge. Această prevedere este în mod deosebit trecută în Ordonanța Militară ca să explicăm cât de important este. Rugăm donatorii să își continuie activitatea, centrele sanguine sunt deschise și vă așteaptă. Altfel o să înregistrăm decese din cauza lipsei de sânge”, a precizat el, odată cu prezentarea Ordonanței Militare 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel