Puștiul căzut în Dunăre, dus la spitalul din Constanța, a murit

Clădirea Spitalului Județean din Constanța  FOTO: Facebook Spitalul Județean Constanța
Puștiul de 14 ani, dispărut luni după-amiaza, în Dunăre, găsit de salvatori şi dus la Spitalul Județean Constanța, a murit.

Copilul de 14 ani, dat dispărut luni după-amiază, 29 aprilie, în apele Dunării, salvat și dus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, a murit luni noaptea la unitatea medicală, conform reprezentanților Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanța, citați de Agerpres.

Potrivit ultimei sursei citate, ISU Constanța precizează că puștiul a fost preluat, în stare de hipotermie, fără semne vitale, de un elicopter SMURD și dus la Spitalul Județean pentru continuarea manevrelor de resuscitare. Noaptea trecută a murit.

Trupul adolescentului fusese găsit în apă, la circa 7 metri de locul unde a fost sesizată dispariţia acestuia. Mai bine de 45 de minute a durat protocolul de resuscitare la faţa locului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel