Prof Dr Monica Pop, REVOLTATĂ! „Cine plătește pentru măștile neconforme? Au fost retrase?”

Măști
Prof dr Monica Pop este revoltată că autoritățile nu spun clar dacă măștile neconforme au fost retrase de pe piață și pentru că cei responsabili nu au fost trași la răspundere. 

„S-A TRECUT CU VEDEREA?!!! Cine răspunde pentru achizițiile a milioane de măști neconforme?! Nu s-a auzit să fi fost retrase! Le poartă încă mulți! Cum știm că achizițiile astea nu cotinuă, punând în pericol sănătatea și chiar viețile românilor?!?! Zădărnicirea combaterii bolii, nu?!

MASCA E NECESARĂ! PROTEJEAZĂ, ÎNSĂ DOAR DACĂ E CONFORMĂ!
Că populația, în marea ei majoritate poartă mască, e clar. Însă unele, s-a constatat și anunțat că NU au calitățile necesare pentru a proteja! S-a luat vreo măsură? Au fost retrase? NU?! Atunci, E UNUL DIN MOTIVELE foarte SERIOASE ALE CREȘTERII numărului de INFECȚII!

E vinovată populația?! Nu e aceeași?! Nu era normal să se anunțe care sunt măștile NEconforme?! Pentru nepurtarea măștii se dau amenzi imense, iar pentru cei care au făcut achiziții incorecte, au câștigat bani mulți, oamenii  le-au cumpărat cu bani munciți și nici măcar nu sunt  protejați (unii s-au îmbolnăvit și chiar au decedat, din cauza acestor achiziții iresponsabile), NIMIC?! Ei nu sunt trași la răspundere?! Nici măcar nu s-a anunțat care sunt măștile neprotectoare pentru a fi retrase! Criminal!

NU PLĂTEȘTE NIMENI? TOT OAMENII SUNT VINOVAȚI?! Până când?”, a scris, revoltată, dr Monica Pop, pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel