Primăria Sectorului 5, CARANTINĂ parțială până pe 7 decembrie. Focar COVID-19
24 noi 2020 / 20:51
Primarul Sectorului 5 a dispus marți suspendarea parțială a activității de lucru cu publicul, în sediul situat pe strada Fabrica de Chibrituri, în perioada 25 noiembrie - 7 decembrie (inclusiv), ca urmare a apariției unor noi cazuri de infectare cu COVID-19 în rândul angajaților instituției. Și ședința Consiliului Local se amână. 
Covid-19. Foto: Pixabay

La Primăria Sectorului 5 al Capitalei „vor lucra cu publicul doar angajați ai Direcției pentru Evidența Persoanelor pentru eliberarea certificatelor de naștere sau deces, cu respectarea strică a normelor sanitare în vigoare. Menționăm că se vor oficia și cununiile civile programate în această perioadă, dar într-un cadru mult mai restrâns (cel mult șase persoane). Starea Civilă din cadrul Primăriei Sectorului 5 are o intrare separată de restul clădirii. Angajații care nu sunt confirmați cu noul coronavirus și care lucrau cu publicul vor veni la serviciu”, se arată într-un comunicat remis redacției.

Conform sursei citate, toate spațiile din clădirea Primăriei urmează să fie dezinfectate de o firmă specializată.

Personalul care a intrat în contact direct cu angajații infectați a fost testat și va rămâne acasă până la primirea rezultatului. Dacă acesta va fi negativ, angajații vor reveni la locul de muncă, se mai arată în comunicat.

Totodată, întrucât secretarul general al Primăriei, dar și alți directori au fost confirmați cu noul coronavirus, ședința de consiliu din data de 26 noiembrie se va amâna pentru data de 2 decembrie, anunță autoritatea locală.

Este a doua primărie de sector care și-a anunțat astăzi suspendarea activității. Primăria Sectorului 4 va fi închisă și ea până la 2 decembrie. 


Ştiri Recomandate

Conf univ dr Diana Loreta Paun. Foto: Facebook
EXCLUSIV
Diana Păun: campania de vaccinare anti-COVID este un succes
DEXAMETHASONUM - prospect
Vaccinarea. Foto: Pixabay
EXCLUSIV
DEZBATERE ONLINE: „Vaccinarea, prezent și viitor”
EPTIFIBATIDUM - prospect
Peste 900.000 de români, vaccinați împotriva COVID
Măștile românești, sigure și de calitate
OXYCODONUM - prospect


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri