Previziunile pentru 2024. Lidia Fecioru: Ne va călca foarte tare. Vă spun asta cu durere în suflet

previziunile lidia fecioru - FOTO: Captură@YouTube@DC MEDICAL
EXCLUSIV
Lidia Fecioru a făcut previziunile pentru 2024. Iată ce ne așteaptă anul viitor.

Previziunile pentru 2024 au fost făcute de Lidia Fecioru. Cunoscutul bioenergoterapeut a spus, în exclusivitate la Pastila de Frumusețe de la DC MEDICAL și Spectacola, ce ne va aștepta anul viitor. 

În fiecare an, oamenii din întreaga lume se angrenează într-o activitate fascinantă și, uneori, provocatoare: fac previziuni pentru viitor. Anul 2024 nu face excepție, cu o mulțime de comentatori, analiști, și experți din diverse domenii care încep să speculeze asupra a ceea ce ne așteaptă în următorii ani. De la politica globală și economie la tehnologie și schimbările climatice, previziunile pentru 2024 sunt variate și pline de provocări.

În contextul situației actuale din întreaga lume, specialista ne-a vorbit despre unde se poate ajunge cu aceste conflicte și ce consecințe poate avea de suferit și țara noastră.

”Chiar dacă la noi nu vor fi bombardamente, tăvălugul economiei ne va călca foarte tare. Nu putem face nimic, pentru că nu noi hotărâm chestiile astea. Ne-am lăsat duși pe un drum care nu are cale înapoi. Vă spun asta cu durere în suflet.

Înainte de a începe pandemia, eu făceam previziuni pe an la un post de televiziune și atunci le-am spus că văd o chestie de virusuri, care sunt făcuți în laboratoare medicale. Toți au spus că sunt nebună și a venit pandemia. 

Anul viitor încă sunt în haos. Nu numai noi, ci toată planeta. Suntem în pragul celui de-al Treilea Război Mondial, dacă capii lumii nu se vor așeza la o singură masă”, a spus Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, în exclusivitate la DC MEDICAL și Spectacola. 

Vezi mai multe în VIDEO:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

pixel