Planta cu beneficii pentru bolile de piele și sistemul nervos. Fecioru: Tratamentul se face cam 2-3 luni de zile

planta cu beneficii pentru bolile de piele. FOTO: Freepik @funfamilyru
Lidia Fecioru a prezentat planta din care se poate obține un remediu pentru bolile de piele.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit un nou leac naturist, ușor de făcut, dar mai ales cu beneficii multiple pentru sănătatea pielii. De altfel, planta poate fi folosită și sub formă de ceai, având efecte asupra sistemului nervos și a celui digestiv.

”Floarea, chiar și cu codiță, poate fi folosită în mai multe moduri. O putem bea ca ceai, o putem face ulei pentru bolile de piele. Dacă avem o iritație pe piele, dacă avem cum este psoriazisul, și ne iese la încheieturi, coate, genunchi.

Cum se face uleiul pentru tratarea bolilor de piele și a iritațiilor, pentru mușcături de tot felul.

Se pun 150 de grame de plante, de floricică, tocate bine, se pun într-un borcan de jumătate de litru. Jumătate de borcan cu floricică și se umple borcanul cu ulei de floarea soarelui.

Se lasă la macerat o săptămână, chiar și mai mult, vreo 10 zile, la întuneric. După, se filtrează, iar uleiul se păstrează la frigider, iar când ai nevoie dai pe piele cu acest ulei care este foarte bun.

2. -imagine fara descriere- (294363666_806521694061791_2663737703073909752_n_52868500.png)

Este foarte bun, și ce este important, e că având un miros foarte puternic, este importantă pentru sistemul nervos. Se spune că ajută la regăsirea de sine.

Tratamentul se face cam 2-3 luni de zile, faci 21 de zile, 7 de pauză, apoi se reia”, a explicat Lidia Fecioru la Antena 3, în cadrul rubricii Leacul Zilei de la Adevăruri Ascunse.

De altfel, aceasta a reamintit și de posibilitatea de a consuma crăița sub formă de ceai. ”Se poate bea un pahar de ceai toată ziua. Dacă vrem pentru stomac și pancreas, se pun trei floricele la un pahar de apă.

În rest, pentru sistemul nervos, pentru adormit, pentru a ne vindeca sufletul, creierul, mintea, de ce nu, le putem pune la uscat și putem face ceai, iarna, căci este foarte aromat și bun”, a mai spus Lidia Fecioru.

Psoriazisul: cauze și tratament. Cât de mult te afectează STRESUL

Ceaiul bun pentru sistemul nervos, dar și diabet. Lidia Fecioru: Secretul, să nu fie concentrat

Lidia Fecioru, cunoscutul bioenergoterapeut, a dezvăluit un nou remediu naturist. Ceaiul din această plantă cu nume de poveste, este eficient atât pentru sistemul nervos, cât și beneficiile asupra sănătății părului și al pielii.

”Crăița se numea țigăncușă la mine la țară. Ceaiul se face într-un borcan de jumătate de litru. Să ținem cont: se pun un pahar de apă și o floricică, fără codiță, doar cu semințe.

Florile le putem consuma și uscate și fresh. Secretul ceaiului este să nu fie concentrat. Dacă e prea concentrat ne poate face rău.

Se bea câte un sfert de pahar de 3-4 ori pe zi și ne ajută pentru funcționalitatea bilei, pentru diabet, pentru a întări vasele de sânge, pentru liniștirea sistemului nervos. E bun pentru creșterea părului și ameliorează vitiligo.

Se mai pot lua 8 floricele cu 4 pahare de apă, adică 2 floricele la un pahar, le punem la foc mic 5-7 minute. Strecurăm și bem jumătate de pahar de 3 ori pe zi o lună întreagă și apoi ne putem face niște analize” a explicat Lidia la Antena 3, în cadrul rubricii Leacul Zilei de la Adevăruri Ascunse. Citește mai departe AICI.

Lidia Fecioru, despre bolile provocate de emoțiile negative: Vom transforma corpul nostru într-o magazie de boli

Lidia Fecioru a dezvăluit care sunt principalele boli cauzate de emoții și cum fiecare stare în parte lovește către un organ. Aceasta spune că majoritatea stărilor negative sunt cauzate chiar de noi înșine și, tocmai din acest motiv, trebuie să învățăm să le controlăm.

"Sunt unele probleme care vin karmic, dar sunt și foarte multe care vin din cauza obiceiurilor noastre din viață. Adică, dacă noi trăim într-o viață tristă, ternă, cu supărări, începe să vină o formă de negativitate în sufletul nostru și noi vom transforma corpul nostru într-o magazie de boli. Primul lucru se va duce pe fondul energetic, oamenii se vor îmbolnăvi energetic. Șă nu uităm că și invidia, egoismul, îmbolnăvesc foarte tare.

Oamenii nu își dau seama atunci când spun: Dar ce am spus rău? De fapt, în sufletul lui e o formă de invidie, care îl îmbolnăvește pe parcurs. Nu ne bucurăm pentru ceilalți, pentru că negativul e mai accesibil și e mai ușor să se ducă aici, decât către pozitiv.", a declarat Lidia Fecioru, în emisiunea La  Măruță, de pe ProTV.

Ce se întâmplă când femeia își vorbește de rău partenerul

"Când femeia își vorbește de rău bărbatul, chiar dacă el nu aude, ea de fiecare dată se lovește cu lovituri crunte, în organele ei genitale, adică sâni și restul organelor. Și ne trezim cu diferite tumori, probleme, din această cauză.", a continuat aceasta.

Boala provocată de stres

"Stresul dezvoltă și își pune amprenta asupra glandei tiroide. Ea ține de tot ce înseamnă emoțional, de sistemul nervos. Nici nu trebuie să fim foarte indiferenți, dar nici prea empatici. Să nu-ți încarci prea mult sufletul cu problemele celor din jur, pentru că atunci se îmbolnăvește tiroida. Ea dă semne de agitație, palpitații, sufocare, intrare în panică, agitație, insomnie și de aici începe coșmarul.", a continuat ea.

Consecințele provocate de frică

"Frica este a rinichilor și iarăși ne întoarcem la sistemul nervos, care începe să scoată mult mai multă adrenalină, decât hormon și atunci ne dăm peste cap tot ce înseamnă pancreas, glanda tiroidă. Nu trebuie să fim indiferenți, ci echilibrați. Trebuie să facem lucruri frumoase pentru noi, măcar 15 minute trebuie să ne găsim și pentru noi. Citește mai departe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cum au fost afectați diabeticii de COVID. Ce s-a aflat abia acum

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel