Philip Morris România a donat un milion de dolari pentru lupta împotriva epidemiei de COVID-19

Coronavirus
Philip Morris România a făcut o donație de un milion de dolari pentru lupta împotriva epidemiei de COVID-19, a anunțat  Crucea Roșie Română.

Philip Morris România a donat un milion de dolari către Crucea Roșie Română, organizație specializată în situațiile medicale de criză.

„Donația a fost anunțată de reprezentanții organizației care au declarat că suma respectivă va fi folosită pentru cumpărarea a 10 aparate de ventilație, 3 aparate de testare COVID-19, cu 5.000 de kit-uri de testare, 1.000 de ochelari de protecție, 100.000 de măști medicale și 5.000 perechi de mănuși. Aceste echipamente vor merge către spitalele implicate direct în lupta cu pandemia COVID-19", potrivit sursei citate.

Compania Philip Morris România, cel mai mare producător de produse din tutun la nivel mondial și lider mondial în materie de inovaţie a produselor fără fum, funcționează în România din 1997 și, de-a lungul timpului, s-a implicat în numeroase proiecte umanitare și de responsabilitate socială.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel