Pericolul unei diete bogate în alimente care provoacă inflamație

Prea mult zahăr nu face bine ficatului FOTO: pexels.com
Consumul unei diete bogate în alimente legate de inflamații - cum ar fi carnea procesată, dulciurile și cerealele rafinate - este asociată cu multe probleme de sănătate.

Cancerul de colon, boli de inimă, AVC sau diabet sunt câteva dintre afecțiunile pe care cercetătorii le-au legat de consumul unei diete bogate în alimente legate de inflamație. Cercetătorii au descoperit un alt risc probabil al mâncării de astfel de alimente. Este vorba de boala Crohn. Studiul a arătat un risc cu 51% mai mare pentru cei ce consumă alimente care duc la inflamație, potrivit Harvard Medical School.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Ştiri Recomandate

Băutura miraculoasă pe care o subestimăm zilnic. De ce este importantă pe măsură ce îmbătrânim
Cel mai bun calmant natural. O singură cană din acest ceai face minuni

Crossuri externe

pixel