Pericolele POSTURII incorecte. Paula Seling: am avut niște dureri uriașe

Coloană vertebrală. Foto: Pixabay
Artista Paula Seling a mărturisit la Interviurile Spectacola și DC News despre durerile cumplite de cervicală cu care s-a confruntat.

Cântăreața Paula Seling s-a confruntat cu dureri uriașe de coloană. Despre ele și cum a reușit să depășească aceatsă problemă de sănătate a vorbit artista la Interviurile Spectacola și DC News.

”Am avut niște dureri uriașe de cervicală, cauzate de postura incorectă. Înainte stăteam cumva îndoită de spate și mi s-a dezvoltat această problemă, motiv pentru care nu am mai putut să fac sport. Mi-a fost atât de greu. Orice pas îl simțeam în zona gâtului. Orice încercare de a ridica o greutate o simțeam acolo, nici nu puteam să duc plasele la cumpărături. Am studiat foarte mult această problemă și am înțeles cum trebuie să stai. Am reînceput să fac sport, cu greutăți mici”, scrie Spectacola.

Întregul interviu cu artista îl puteți citi pe Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

indulcitori artificiali - FOTO: Freepik@italo2
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel