Paturile COVID din Brașov sunt ocupate. Pacienții noi, trimiși la Tg Mureș

Covid-19
Pentru că paturile destinate pacienților COVID din Brașov sunt ocupate și numărul de cazuri a crescut, pacienții nou infectați sunt trimiși către unități medicale din județele învecinate. 

Managerul Spitalului Clinic Județean Mureș, dr. Ovidiu Gîrbovan, a anunțat că instituția medicală pe care o conduce a început să preia pacienți confirmați pozitiv cu COVID-19 de la Brașov, pe fondul creșterii numărului de cazuri.

La solicitarea DSP Brașov, Județeanul Mureș a preluat, duminică, 9 pacienți COVID din Brașov.

„Am fost solicitați de către DSP Brașov, prin DSP Mureș, să preluăm pacienți de la Brașov, având în vedere contextul epidemiologic și creșterea alarmantă a numărului pacienților pozitivi din județul Brașov. Noi, ca spital, suntem pregătiți încă din luna februarie, am tratat până acum peste 710 bolnavi COVID la Spitalul Clinic Județean Mureș. În acest moment, mai sunt internați 41 de bolnavi COVID pozitivi. Structura noastră și toate circuitele care au fost pregătite corespund la ora actuală pentru a trata atât bolnavii COVID pozitiv, cât și bolnavii non-COVID”, a declarat managerul Spitalului Clinic Județean Mureș, dr. Ovidiu Gârbovan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?