"Pătrunjelul NU ajută!" Medicii, AVERTISMENT ferm: Homeopatele, statul la soare, mașinile scumpe, acatistele NU ajută!

Patrunjelul nu ajuta - Foto: Facebook RO Vaccinare
Medicii au tras un semnal de alarmă pentru populație în ceea ce privește pătrunjelul și alte metode pe care le considerăm sănătoase.

Vaccinul anti-COVID-19 a fost demontat de mulți "specialiști", care au lansat în spațiul public tot felul de teorii și tot felul de alte metode care ne-ar ajuta, de fapt, în tratarea COVID-19. 

Ei vine, medicii îi contrazis pe "specialiști" și spun ferm că soluțiile homeopate nu ne tratează de COVID-19.

"Pătrunjelul NU ajută și NU protejează împotriva COVID-19!

Pătrunjelul, homeopatele, mâncatul natural, aerisitul, statul la soare, mașinile scumpe, acatistele sau mersul la salină nu ajută. Am avut parte de aceste lucuri înainte de apariția vaccinurilor și nu au ajutat.

Singurul lucru care e ajută este vaccinarea.

Da, sunt câțiva “specialiști” care nu recomandă vaccinarea. Ei recomandă invariabil pătrunjel, homeopate, mâncatul natural, aerisitul, statul la soare, mașinile scumpe, acatistele sau mersul la salină.

Totuși, dacă sunt oameni care cred în beneficiile miraculoase ale pătrunjelului, ar trebui să meargă la aprozar când se simt rău și nu la medic. Evident că trebuie să consulte medicul.

PS: postarea are rolul de a atrage atenția asupra consultării medicilor și nu a “specialiștilor” pentru probleme ce țin de sănătate", se arată într-o postare pe pagina de Facebook a RO Vaccinare. 

Sigur, deși pătrunjelul nu înlocuiește vaccinul, el e bun pentru tratarea alor simptome sau boli.

Litiaza urinară, ce este și cine o face. Dobra: Consumați Vitamina C, lămâie, pătrunjel și APĂ

 

 "Litiaza de aparat urinar e o patologie destul de complexă. Ea este încadrabilă în mai multe tipuri în ceea ce înseamnă pietrele. Pietrele sunt și ele de mai multe tipuri, ele sunt formate din mai multe variante chimice, într-o combinație chiar organică și ca să le clasificăm, vom vorbi de cele radio-opace, cele care au în compoziție Calciu.

Litiaza metabolică activă de cistină, care e o piatră foarte, foarte dură. Litiaza tot metabolică de acid uric e cea care are în compoziție un dezechilibru la nivelul purinelor. O fac în general cei care au un consum ridicat de proteine, de aminoacizi.

"Se indică un consum mai ridicat de produse cu Vitamina C, de exemplu lămâie, pătrunjel"

Litiaza de infecție, fosfat-amoniaco-magneziană. Paradoxal, există și litiază medicamentoasă, la cei care au temutul HIV.

Patologia litiazică este extrem de complexă, extrem de polimorfă. Duritatea calculilor este și ea diferită de la caz la caz.

Vitamina C, cu dificultate, către extrem de rare cazuri poate da feste în litiază. Se indică un tratament anumitor tipuri de litiază, precum cea de acid uric, cu un consum mai ridicat de produse cu Vitamina C, de exemplu lămâie, pătrunjel...

Vaccin împotriva cancerului de prostată. Dobra: Să nu credem absolut tot ce apare. Mi-e greu să cred, dar nu e imposibil

Sigur, consumul hidric este o noțiune cu care aș dori să încep, este extrem de importantă și ține de noțiunea asta de litogeneză, de apariție a pietrelor. Cu cât urina este mai diluată, cu atât aderența substanțelor este mai inhibată. Deci tot auzim: Consumați 2,5 litri de apă, este o indicație sănătoasă. Creștem aportul de apă în funcție de stilul nostru de viață.

Citește mai departe AICI

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel