Patru timișoreni izolați la domicilu, amendați după ce nu au fost găsiți acasă

Patru persoane din județul Timiș au fost amendate pentru că nu au respectat măsura izolării la domiciliu. Duminică, polițiștii și polițiștii locali i-au amendat cu aproape 20.000 de lei.

Patru persoane care erau în perioada de izolare instituţionalizată, în judeţul Timiş, au fost amendate de poliţişti cu suma totală de 19.500 de lei pentru că nu au fost găsite la domiciliu, duminică, în timpul unei verificări efectuate de Poliţie şi Poliţia Locală, notează agerpres.ro. Reprezentanţii Poliţiei şi cei ai Poliţiei Locale au controlat, duminică, 2.307 persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină şi 1.376 de locaţii de izolare/carantinare, informează, luni, un comunicat al Prefecturii Timiş.

Potrivit sursei citate, în ultimele 24 de ore, poliţiştii timişeni au aplicat 500 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 899.095 de lei pentru nerespectarea măsurilor de restricţionare a circulaţiei.
Totodată, şi jandarmii timişeni au verificat duminică 153 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină din 109 locaţii de izolare/carantinare, dar aceştia nu au identificat persoane care să nu fi respectat măsurile de izolare la domiciliu. În schimb, au aplicat 30 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 14.100 de lei pentru nerespectarea măsurii privind restricţionarea circulaţiei conform Ordonanţei Militare nr. 3.

În acelaşi interval, jandarmii din Gruparea Mobilă Timişoara au aplicat un număr de 80 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 38.150 lei pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţei Militare nr. 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție
Sirop de tuse, contaminat. OMS, avertizare globală

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel