Pandemia, efecte asupra psihicului. Andreea Răducan: Perioadă dificilă. Avem posibilitatea să ne reconectăm cu oamenii dragi
12 iun, 18:01

Coronavirus carantina. Foto: Pixabay
Multipla campioană olimpică, mondială și europeană Andreea Răducan a vorbit, la DC News, despre evenimentul sportiv al anului la Timişoara, "Liberty Marathon 2021"

"Ce mod mai bun de a ieşi din pandemie şi de a sărbători cumva acest lucru, decât să ne întâlnim, să putem socializa, să ne bucurăm de sport împreună, nu neapărat să ne întrecem care este cel mai bun, ci pur şi simplu pentru psihicul nostru, pentru moralul nostru. Mulţi dintre cei cu care am discutat au povestit de faptul că toată această perioadă a fost destul de dificilă chiar şi din punct de vedere psihologic.

Or faptul că avem posibilitatea să ne reconectăm cu oamenii dragi sau cu prietenii, cu colegii, de ce nu, e de bun augur mai ales în cadrul unui astfel de eveniment, un maraton. Sportul uneşte oamenii de peste mări şi ţări. Este, totuşi într-un an olimpic şi cu atât ma mult poate că interesul pentru sport creşte, ori eu sunt aici să-i încurajez, să-i asigur că ceea ce se organizează, ceea ce se va întâmpla la Timişoara pe 26 septembrie este organizat în cel mai mic detaliu. Toate informaţiile despre participare, înscriere, le găsiţi pe site-ul Universităţii şi absolut toate informaţiile în plus.”

Andreea Răducan este ambasadoarea UVT Liberty Marathon 2021

Află mai multe detalii despre acest subiect pe DC NEWS

G Ad:

 

Ştiri Recomandate

Coronavirus. Foto: Pixabay
BREAKING NEWS
Clătite de post: cea mai simplă rețetă
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri