Pacient vindecat de COVID-19, nu poate face recuperare: motivul incredibil
01 iun 2020 / 22:27
Un pacient care s-a vindecat de COVID-19 dar ar nevoie de recuperare din cauza distrugerilor pe care le-au suferit plămânii săi nu poate beneficia de aceste servicii medicale din cauza unor deficiențe ale sistemului sanitar.
Coronavirus, nouă tulpină

Un pacient vindecat de coronavirus dar care a rămas cu sechele nu poate face recuperare, deoarece singurul spital în care se poate face acest lucru, Spitalul „Marius Nasta”, este declarat „spital COVID”.
Mărturia bărbatului este cutremurătoare. El relatează că după ce a fost declarat vindecat de COVID-19 i s-a spus că poate să meargă acasă, pentru că la radiografie nu a mai apărut decât o mică pată la plămânul drept, fiind vindecat în cea mai mare parte.
„Când am ieșit din spital, am făcut un computer tomograf să văd care e situația reală, iar plămânii erau amândoi inflamați, mi se vedeau zone în care oxigenul nu mai pătrunde, pentru că plămânii nu mai au flexibilitate și nu se mai dilată.
Am încercat să fac operațiunile de recuperare, am alergat pe niște piste greșite. Specialiștii mi-au spus toți să ajung la Marius Nasta, acolo e singurul loc unde se pot face aceste recuperări în București”, a spus el la Antena 3.
din păcate, pentru că spitalul tratează doar pacienți cu COVID-19, bărbatul nu a putut beneficia de recuperarea specializată. „ Asta e un minus pentru Ministerul Sănătății”, a mai spus bărbatul.

 


Ştiri Recomandate

TEST COVID la intrarea în Franța. Măsurile din Germania
RITONAVIRUM - prospect


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri