Pacient găsit mort în curtea Spitalului Județean de Urgență Slatina. Anchetă

Locul unde a fost găsit pacientul decedat
La Spitalul Județean de Urgență din Slatina a fost declanșată o anchetă după ce un pacient care urma să fie externat a fost găsit mort în curtea instituției.

Pacientul, un bărbat de 69 de ani, suferise un stop cardiac şi era internat de la începutul lunii în Secția de Cardiologie de la Spitalul Județean de Urgență din Slatina. 

Se simțea mai bine și urma să fie externat în scurt timp, spun medicii. Cadrele medicale care supravegheau pacienții peste noapte s-au alarmat când au constatat dispariţia bărbatului, în jurul orei 4 şi jumătate dimineața. L-au căutat peste tot și au anunțat poliția.

O oră mai târziu, o infirmieră l-a găsit pe bărbat, decedat, în curtea Spitalului.

Poliţia a deschis acum un dosar de ucidere din culpă pentru a afla cine este vinovat pentru moartea pacientului, iar conducerea spitalului face propria anchetă pentru a vedea cum a putut ieși acesta din salonul unde era internat, notează Digi24.

Deocamdată, familia bărbatului nu a depus nicio plângere, mai precizează sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Testul care depistează cancerul. Se poate realiza acasă

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel