Ordin, coronavirus: Exportul biocidelor, suspendat pe perioada pandemiei

Ordin
Distribuția în afara României – exportul – de biocide și de substanțe din care se fac biocide a fost suspendat temporar printr-un Ordin al Ministrului Sănătății publicat aseară în Monitorul Oficial.

Distribuția (exportul) în afara României, pe perioada pandemiei, de produse biocide utilizate pentru a asigura prevenția apariției afecțiunilor asociate infecției cu noul coronavirus a fost suspendată temporar, printr-un ordin de ministru al Sănătății, publicat în Monitorul Oficial.

„Se suspendă temporar distribuția în afara României, pe perioada pandemiei, a materiilor prime utilizate la fabricarea produselor biocide TP1 și TP2, precum și a produselor biocide TP1 și TP2, definite conform Regulamentului (UE) nr. 528/2012 al Parlamentului European și al Consiliului din 22 mai 2012 privind punerea la dispoziție pe piață și utilizarea produselor biocide, începând cu data prezentului ordin", se arată în document.

Ordinul a fost emis pe 25 martie și a fost publicat joi seară în Monitorul Oficial.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel