Opt medici au demisionat la Arad: peste 80 de angajați sunt în concediu medical

Medicină
Opt medici de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Arad și spun că vor să se pensioneze și au demisionat. De asemenea, peste 80 de angajați sunt în concediu medical.  

Potrivit unui comunicat de presă al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, șase cei opt medici care au ales să plece sunt de a UPU, iar ceilalți doi sunt de pe alte secții ai unității. „Au anunţat că îşi depun demisia pentru a intra în pensie”, precizează conducerea spitalului comunicatul de presă, unde mai arată că 83 de angajați sunt în concediu medical. Este vorba despre medici, asistenți, infiermieri, brancarrdieri sau registratori medicali care din 23 martie au nceput să pelce în concedii medicale.
„La nivelul SCJU Arad, avem 305 medici, 985 de asistenţi medicali, 387 de infirmiere, 64 de brancardieri. Pentru a face faţă unui aflux de pacienţi infectaţi cu coronavirus, s-a dispus angajarea de personal medical pe o perioadă determinată de şase luni. Până acum, am angajat 20 de medici, 19 asistenţi medicali şi patru personal auxiliar”, se mai arată în comunicatul remis presei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

indulcitori artificiali - FOTO: Freepik@italo2
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel