O pacientă de 25 de ani s-a aruncat de la etajul Spitalului din Târnăveni

Salon de spital    FOTO: pexels.com
O pacientă în vârstă de 25 ani, internată la Spitalul din Târnăveni, s-a aruncat de la etajul spitalului și a murit. Nu se cunoaște motivul gestului acesteia.

O femeie de 25 de ani, internată la Spitalul din Târnăveni, județul Mureș, a murit după ce s-a aruncat vineri de la etajul unității medicale. Informația a fost confirmată de Inspectoratul de Poliție Județean Mureș într-un comunicat.

”La data de 07 mai a.c., în jurul orei 20.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Târnăveni au fost sesizați prin apel 112, de către personalul medical din cadrul unei unități medicale din localitate, despre faptul că o pacienta, s-ar fi aruncat de la etajul clădirii unde se află internată. La fața locului s-a deplasat o echipa operativă din cadrul Poliției municipiului Târnăveni, care a constatat că cele sesizate se confirmă, persoană fiind identificată că fiind o femeie, de 25 de ani, din Târgu Mureș. Din nefericire, în urma leziunilor suferite, victima a decedat”, se precizează în informare poliției.

Cadavrul pacientei a fost transportat la morga pentru necropsie și stabilirea cauzelor decesului. Poliția a deschis un dosar penal, potrivit Antena 3.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel