O pacientă cu COVID-19 s-a sinucis la spital. Avea o formă medie a bolii
28 noi 2020 / 15:36
O femeie de 55 de ani, infectată cu noul coronavirus, s-a sinucis la Spitalul Județean din Bistrița.
Deces, Covid-19

O pacientă cu COVID-19 s-a sinucis la Spitalul Județean din Bistrița. Femeia de 55 de ani avea o formă medie a bolii. Ea și-a pus capăt zilelor într-o baie de la etajul patru al spitalului.  
„Un eveniment nefericit s-a petrecut în această dimineaţă la Secţia Boli infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa. O pacientă în vârstă de 55 de ani din Beclean, internată în salonul nr. 30 al secţiei, de la etajul 4 al unităţii, s-a sinucis astă-noapte în grupul sanitar din salon.
Femeia a fost internată în data de 23 noiembrie cu o formă medie de infecţie cu virusul SARS-CoV-2 în Secţia Boli Infecţioase, evoluţia stării sale de sănătate pe parcursul spitalizării fiind uşor ameliorată, în contextul administrării medicaţiei antivirale, antibiotice, antiinflamatoare şi simptomatice, neexistând indicii că pacienta ar avea probleme din sfera psihiatrică", se menţionează într-un comunicat al unității medicale.
Femeia a fost găsită de către infirmiere, în jurul orei 4.00, în stare de inconştienţă, iar medicii care au intervenit nu au reuşit să o resusciteze, potrivit Antena 3. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili exact împrejurările în care a survenit decesul femeii.


Ştiri Recomandate

Conf univ dr Diana Loreta Paun. Foto: Facebook
EXCLUSIV
Diana Păun: campania de vaccinare anti-COVID este un succes
DEXAMETHASONUM - prospect
Vaccinarea. Foto: Pixabay
EXCLUSIV
DEZBATERE ONLINE: „Vaccinarea, prezent și viitor”
EPTIFIBATIDUM - prospect
Peste 900.000 de români, vaccinați împotriva COVID
Măștile românești, sigure și de calitate
OXYCODONUM - prospect


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri