O femeie a murit, alte două la spital în urma unui accident cu tractorul

Ambulanță
O femeie a murit, două au fost rănite (una e în stare critică) după ce remorca, plină de cartofi, în care se aflau s-a răsturnat pe un câmp din satul Mândra, Sibiu.

Femeie, accident, tractor. O femeie a decedat şi două au fost rănite marţi seara, după ce remorca în care se aflau s-a răsturnat pe un câmp din localitatea Mândra, în timp ce se întorceau de la culesul cartofilor, a anunţat Ambulanţa Sibiu.

"La faţa locului SAJ Sibiu a trimis două ambulanţe, una de tip C2 (cu medic) şi una de tip B2. Echipajele prezente la faţa locului au găsit o femeie de 42 ani din păcate decedată, o tânără 14 ani cu traumatism la membrul inferior, o femeie de 21 ani cu traumatism toracic grav (stare critică) şi un bărbat care a prezentat un traumatism de membrul superior. Fata de 14 ani este transportată de către SAJ, iar fata de 21 cu pneumotorax este transportată de către ISU. Bărbatul, conducătorul tractorului nu este transportat la spital", potrivit Ambulanţei Sibiu.

Un tractor cu trei remorci încărcate cu cartofi se afla pe câmpul de la Mândra, iar una dintre remorci s-a răsturnat din cauza unor probleme tehnice. În acea remorcă se aflau trei persoane, sisțin reprezentanții IPJ Sibiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Sirop de tuse, contaminat. OMS, avertizare globală
alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel