O autospecială a pompierilor a ajuns în curtea Spitalului „Victor Babeș” din Timișoara, pregătită de intervenție în cazul unui incendiu

Autospeciala este pregătită de intervenție
Autospeciala solicitată de conducerea spitalului este pregătită de intervenție în cazul unui incendiu

O autospecială a ISU Timiș ajuns, azi, la Spitalu de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara, după ce managerul unității medicale a solicitat-o, arătând că se teme că un incendiu ar putea izbucni oricând, având în vedere suprasolicitarea instalațiilor electrice și aparatelor de oxigen.

„În această după-amiază, autospecială de pompieri pe care am solicitat-o Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Timiș a ajuns la Spitalul Victor Babeș. Este vorba de o autospecială cu apă și spumă cu un echipaj complet format din 3 salvatori militari. Mașina de intervenție a colegilor de la ISU Banat, de la Detașamentul 1, va rămâne in curtea noastră, pregătită să intervină, dacă va fi cazul.

Deși personalul spitalului nostru este instruit permanent și avem o autorizație la incendiu pe tot ceea ce înseamnă sisteme de instalații, clădirea este foarte veche, existând un potențial pericol”, a scris pe pagina de Facebook a spitalului timișorean.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel