Nouă băuturi care te ajută să arzi grăsimile

Băuturi
Iată o listă cu nouă băuturi care vă ajută să scădeți în greutate:

9 băuturi care ard grăsimi:

Apă - este excelentă pentru pierderea în greutate, deoarece conține zero calorii. În plus, vă poate crește  cantitatea de calorii pe care le ardeți încă în timp ce vă odihniți, cu până la 30% în decurs de 10 minute de la consumul ei.

Ceaiul de fenicul - poate ajuta la reducerea indigestiei, care uneori poate contribui la creșterea în greutate. Proprietățile sale antibacteriene vă ajută să vă mențineți intestinul sănătos, ceea ce vă ajută să procesați alimentele mai eficient.

Ceaiul verde - ajută la arderea grăsimilor în două moduri. 1 - conținutul de cofeină ajută la creșterea consumului caloric, deoarece este un stimulent. 2 - conține, de asemenea, un antioxidant numit epigalocatechină galat, care este un stimulent al metabolismului și poate ajuta la descompunerea excesului de grăsime corporală. 

Ceai de ghimbir - unele studii au descoperit că consumul de ceai de ghimbir chiar înainte de a mânca vă poate da senzația de sătul și, prin urmare, vă poate face mai puțin predispus la consumul excesiv de alimente.

Ceaiul negru - la fel ca în majoritatea ceaiurilor, ceaiul negru conține cofeină, care poate accelera metabolismul. De asemenea, conține compuși numiți polifenoli, care pot crește numărul bacteriilor intestinale sănătoase și pot favoriza descompunerea grăsimilor.

Ceaiul de chimen - chimenul este folosit pentru a face ceai de chimen și conține proprietăți antioxidante datorate ingredientului activ, timochinonă. Deși studiile inițiale au confirmat abilitățile de scădere în greutate ale chimenului, sunt necesare mai multe cercetări.

Oțet de mere - conține acid acetic, care poate îmbunătăți metabolismul și poate reduce pofta de alimente. Un studiu special efectuat asupra persoanelor cu diabet de tip 1 a constatat că încetinește viteza în care alimentele se golesc din stomac.

Suc de legume - consumul de suc de legume înseamnă că consumați mai multe legume (deși sub formă de băutură). Și mai multe legume înseamnă un aport mai mare de fibre, care dau senzația de sațietate pentru mai mult timp.

Shake-uri proteice - proteinele sunt un macronutrienți care vă mențin stomacul plin. Face acest lucru prin activarea anumitor hormoni, cum ar fi GLP-1, care reduc foamea și grelina, hormonul care ne controlează apetitul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel