Nou focar COVID-19, la Secția de Radioterapie de la Spitalul Județean Craiova

SCJU Craiova
EXCLUSIV
Crește numărul angajaților infectați cu COVID-19 de la Spitalul Județean Craiova. După ce în primele două săptămâni, 30 de angajați de la ATI s-au infectat, astăzi au mai fost confirmate 12 cazuri. 

Noile cazuri de COVID-19 de la Spitalul Județean de Urgență Craiova au fost confirmate printre angajații Secției de Radioterapie. Conducerea unității a anunțat că face anchetă epidemiologică, alături de DSP Dolj, pentru a identifica dacă sursa este internă sau externă, și că vor fi luate toate măsurile de rigoare. 

În primele două săptămâni ale lunii octombrie alte 30 de persoane, de la Secția ATI de data aceasta, au fost confirmate ca fiind infectate cu COVID-19. 

Detalii aici: Situație GRAVĂ la Spitalul Județean Craiova. Manager: Oamenii sunt foarte obosiți, va fi asigurată continuitatea. Angajați infectați

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel